XXL NUTRITION SPORTVOEDING

VUL NU JE TRAININGEN AAN MET ONZE SPORTVOEDING VAN XXL NUTRITION!

Samen met XXL Nutrition hebben wij speciale pakketten samengesteld voor voetballers en keepers. Sportvoeding draagt bij aan de onderhoud van het lichaam en bevordert de sportprestaties. Naast de pakketten zijn de producten ook los te bestellen. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het contactformulier in te vullen, plaats je bestelling in het bericht. Betaling volgt door een betaalverzoek na het verwerken van de bestelling.

XXL Nutrition is de populairste online supplementenwinkel van Europa! De hoogwaardige producten zijn een begrip geworden onder zowel fanatieke als recreatieve sporters. XXL Nutrition staat garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit, dit is de basis van het merk. Uitsluitend de beste grondstoffen worden gebruikt voor de producten. 


NATURAL ENERGY BAR - 12 STUKS 
€ 19,95
NATURAL ENERGY BAR - 12 STUKS
Geen of weinig tijd om te eten voor een training, of gedurende de dag misschien net niet de juiste of voldoende voedingsstoffen binnen gekregen om een wedstrijd te spelen, met deze Energy Bar vul je ze snel nog even aan!

ISOTONIC LEMON - 1000 GRAM
€ 14,95

 

ISOTONIC - 1000 GRAM: Is voor tijdens de training of wedstrijd in je bidon, alle benodigde voedingsstoffen worden direct opgenomen in het bloed, waardoor je merkbaar betere prestaties kunt leveren, langer vol kunt houden, je energieker bent en goed in je vel zit en het maximale kunt geven om optimaal te presteren.

PERFECT WHEY PROTEIN - 750 GRAM OF 4000 GRAM
€ 17,50 (750 gram) - € 57,50 (4000 gram)

PERFECT WHEY PROTEIN - 750 OF 4000 GRAM:
Dé shake bij uitstek voor een optimaal herstel, neem deze shake direct na je training of wedstrijd, de voedingsstoffen worden snel opgenomen waardoor direct na de training of wedstrijd gestart wordt met het herstellen van je lichaam om de volgende training of wedstrijd direct weer optimaal te kunnen presteren.
Verkrijgbaar in de smaken: 
VANILLE
CHOCOLADE
BANAAN
AARDBEI
COOKIES EN CREAM
AARDBEI / BANAAN (tijdelijk uitverkocht)
CAPPUCCINO
CHOCOLADE / HAZELNOOT (tijdelijk uitverkocht)
KOKOS
NEUTRAAL
PISTACHE
PERZIK
YOGHURT / FRAMBOOS (tijdelijk uitverkocht)

HIGH PROTEIN BAR 2.0 - 20 STUKS
€ 27,95
HIGH PROTEIN BAR - 20 STUKS:
Vergelijkbaar met de shake, bij geen mogelijkheid om de shake te nemen, kun je 1 of 2 Protein Bars nemen om je eiwitten weer aan te vullen en zo toch je lichaam direct te laten starten met het herstel. Verkrijgbaar in de smaken: Chocolade - Cookies en Cream - Yoghurt Raspberry

ENERGIZER - BRUISTABLET - 20 STUKS
€ 4,99
ENERGIZER BRUISTABLET - 20 STUKS:
Neem deze in de ochtend en/of middag om je fit te voelen of voor de training om je energie een extra boost te geven en het maximale uit je training of wedstrijd te halen!

BOLERO LIMONADE - 24 PACK
€ 9,99


BOLERO LIMONADE - 24 PACK:
Voor zowel sporters als niet sporters is het belangrijk om veel water te drinken, veel mensen hebben moeite om gedurende de hele dag water te kunnen drinken. Met de zakjes van Bolero maak je waterdrinken lekker, deze smaaktoevoeging met maar 2kcal per glas is ideaal om je te ondersteunen bij het drinken van water. 1 zakje bolero is al goed voor minimaal 1,5/2 liter water!

SHAKER - 800 ML
€ 4,50
SHAKER - 800 ML:
Een perfecte Shakebeker om direct je shakes te maken. Door het raster in de shakebeker wordt alle poeder direct goed vermengd met water of melk, je shake krijgt geen klontjes en is makkelijk te maken.

BESTELLEN KAN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF DOOR HET INVULLEN VAN HET CONTACTFORMULIER

Laatste nieuws

Komende evenementen

There are no up-coming events
There are no up-coming events
There are no up-coming events
There are no up-coming events

Contact

Voor vragen, opmerkingen en inschrijvingen kunt u zich wenden tot:
Sandra Swinkels
Voetbal & Keepersacademie Nederland
info@voetbalenkeepersacademie.nl
Tel. 06-14056708

Laatste nieuws

© Voetbal & Keepersacademie Nederland. Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media